Google Analytics

Sunday, July 15, 2007

Sommer, sol og plenty med vind på Larkollen

Endelig en klassisk juli dag på Larkollen. Meterologen lovet vind fra s/v men var tydeligvis usikker på styrken, 11-14 m/s ble redusert til 8-11 m/s hos dansken. Men gledelig nok ble det den første meldingen som var riktig. Noen av gutta hadde sjanset på en tur til Haby og gikk dermed glipp av en klassik dag med 4,4m2 føre på Larkollen. Odd-Steinar, Kjetil og undertegnede var til tider alene på "Hvalen". Ingen av oss klagde men det var ikke fritt for at vi lurte litt på hvor resten av de "crewet" hadde gjort av seg. Gledlig nok var det for tydeligvis for mye vind for kiterne, de fant seg vel en grein de kunne henge i og holdt seg stort sett på land.

Odd-Steinar hadde imidlertid andre planer, tror han prøvde seg på minst 20 backloops. Han får "A for effort", men det manglet jo litt på finishen. Keep up the good work Odd-Steinar, tirsdag er det meldt mer vind, da sitter den sikkert. Selv hadde jeg sikkert mange muligheter til å gå for backloopen, det var i alle fall ikke høyden i hoppene det skortet på........men tirsdag er det muligens nye muligheter og da.....

Beklager at det ikke ble noen bilder men, fotografen ble litt ivrig på vannet, noen som førte til at kameraet ble liggende i bilen. Dere får heller bruke fantasien.

1 comment:

Tormod said...

Hørtes bra ut S. Håper det blir reprise på tirsdag.